Phone: (+36) 1 205 3234

  Kondenzációs technológia

  Minden helyzetben a megfelelő választás.

  Energia-hatékony és környezetbarát

  A nagyfokú hatékonyság kondenzációs kazánoknál a füstgáz hőjének hasznosításából ered. A füstgéz 120 °C alá történő hűtésével a kondenzátum még a füstgázelvezető rendszeren belül keletkezik. A túlnyomásélló füstgázrendszeren keresztül ez a kondenzátum a kazán irányába folyik vissza hasznosításra.


  A keletkező kondenzátum savas, és reakcióba lép a környezetében lévő anyagokkal. A korábbi füstgázelvezető rendszerek nem álltak eléggé ellen a kondenzátum hatásainak. A keletkező savas kondenzátumot megfelelő eszközökkel semlegesíteni kell.
  A kondenzációs kazánok füstgázelvezetése nem egyezik meg a hagyomás kazánokéval. Ventillátor segítségével (maximálisan 200 Pa) kell az égésterméket eltávolítani. A füstgázelvezetésnek tehát nyomás és akondenzátum ellenálónak kell lennie.

  A Jeremias nyomásálló - kondenzátum ellenálló rendszereket kínál mint nemesacélból, mint Polypropylenből (PP) kondenzációs kazánokhoz. Mint az elvezetés mint az égési levegő hozzávezetés oldaláról kínálunk megfelelő füstgázrendszereket:

  25 Év Garancia!