{$common.contactHotlinesText}

  Kéménytartozékok

  A Jeremiasnál gazdag kínálatot talál a megfelelő kéménykiegészítőkből, minden hagyományos vagy nemesacél kéményfajtára.

  Kéménytartozékok

  Tartozékok széles skálája minden füstgázrendszerhez, nemesacél kéményekhez, kandallókhoz

  A Jeremias termékpaletta nagyon gazdag a különféle kiegészítőkben. Kiegészítőink magas minőségben, mindis az alkalmazási teületnek megfelelő kivitelben készülnek, figyelembe véve partnereink egyedi igényeit. Megoldást kínálunk a kéménymagasítástól kezdve a kéményburkolatokon át, a kitorkollásmódosítókon keresztül egészen a füstgázcsappantyúkig.

  Kéménymagasítás

  Egy illetve többhéjú szigetelt nemesacék kéménymagasítók, költséghatékony megoldás minden kéménytípushoz.

  Kitorkollásmódosítók

  Minden, huzat hatására működő kéményrendszer esetében, a szél torló hatásának csökkentése és/ vagy a csapadék elleni védelem céljából.

  Kéményfedlapok

  A nemesacél kéményfedlap / kürtőfedlap védi a kéményt / kürtőt az esőtől, időjárástól, valamint a madarak által okozott sérülésektől. A variációk száma szinte végtelen, mint forma, anyag és szin tekintetében, melyek mina az ügyfél egyedi igényeihez szabhatóak.

  Kéményburkolat

  Meglévő kéményünket nem csak az épületen belül, de kívül  is elláthatjuk extra burkolattal, nemesacélból, esetleg vörösrézből, mely gondoskodik kéményünk minden oldalról tőrténő védelmével.

  Füstgázcsappantyúk

  A füstgázcsappantyúk a tüzelőberendezés és a kémény közé kerülnek beépítésre, ha a tüzelőberendezés már nem üzemel, lezárnak, ezáltal energiát sporolnak.

  Kondenzátum semlegesítők

  A semlegesítőn keresztül a sav pH- értékét csökkentjuk a megengedett alá. A kondenzátum a beépített szűrő után keresztülfolyik egy speciális granulátumon, melyben oldódik, ezáltal semlegesítődik.

  25 Év Garancia!