{$common.contactHotlinesText}

  Cégfilozófia

  „Aki mindig azt teszi, amit mindig is tett, mindig az marad, aki eddig volt." (Henry Ford)

  Értékek és elismerés, mint alapvető vállalati kultúra

  Jeremias - ez a név egyet jelent a szakértelem, a minőség tudatosság és innovatív termékekkel. Mégis a Jeremias sokkal több, mint egy jól ismert kémény és égéstermék elvezető-rendszer gyártó. A hosszú távú siker alapját képezik a hagyományokra és értékekre épülő vállalati filozófia, amely a mindennapi tevékenységeinket irányítja. Előrehaladott gondolkodás, az etikai szabályok betartása és munkatársaink, ügyfeleink és szállítóink abszolút elismerése biztosítják a tulajdonos által irányított családi vállalkozás fenntartható és sikeres fejlődését.

  Csúcsminőség
  A legjobb minőségű termékeket kínáljuk, és a tökéletességre törekszünk a cég minden területen. A tetteink mottója: "Semmi sem olyan jó, hogy nem lehetne javítani." A minőségi jelentése a Jeremiásnál, hogy ügyfeleink elégedettek és elvárásaik teljesülnek. A minőség alapja a munkatársaink „minőségtudata” és a jókedvű, kreatív munkahelyi lékkör. Ez magában foglalja a termékek - tevékenységének folyamatos ellenőrzését, fejlesztését és javítását.

  Hatékonyság
  Egyszerű felépítés, gyors döntéshozatali rendszer a tartóoszlopa vállalati filozófiánknak. Ezáltal tartjuk a költségeket a lehető legalacsonyabb szinten, hogy elérjük és tartsuk a kiváló ár / teljesítmény arányt, amelyre ügyfeleink felé törekszünk.

  Megbízhatóság
  A Jeremias Csoport egy megbízható üzleti partner. Termékeink tartósak és időtállóak. Értékesítési szervezetünk közel van az ügyfelekhez, szaktanácsadást és folyamatos kiszolgálást biztosít.

  Nemzetköziség
  Mint a világ egyik vezető szállítója, cselekedeteinket, gondolkodásmódunkat nemzetköziség jellemzi. A termékeink által nyújtott megoldások megfelelnek a nemzetközi kihívásknak.

  Innováció
  A szakterületen, mint vezető és élenjáró technológiai fejlesztők a különböző rendszerek és termékek területén, folyamatosan új és újabb megoldásokat kínálunk ügyfeleink problémájára.

  Komplett program
  Minden igényt kielégítő és átfogó szolgáltatásokat kínálunk partnereinknek. Termékeink könnyen, gyorsan szerelhetőek, termékpalettánk megoldást kínál a felmerülő problémákra.

  Korrektség
  Mi egy családszellemű vállalkozás vagyunk, és a közös munka az ügyfelekkel, az alkalmazottakkal és beszállítókkal partneri és tisztességes - közös céllal a közös siker érdekében. Tisztában vagyunk a munkatársak értékeivel, és nyílt kommunikációt folytatunk velük. Elkötelezett és a fókuszált együttműködés fontos számunkra! Képzett, teljesítmény-orientált munkatársaknak kiváló karrier lehetőségeket kínálunk

  25 Év Garancia!