{$common.contactHotlinesText}

  Belső égésű motorok

  Minden helyzetben a megfelelő választás.

  Egyszerű megoldás kettős haszon

  A belsőégésű motork, generátorok által termert energia napról napra nagyobb szerepet játszik a mindennapokban.

  A kombinált villamos energia és hőkinyerés elve miatt a telepített rendszer egyszerre kettős funkciót lát el, mely helyben felhasználható, főleg ipari körülmények között.

  Ily modon igen magas, több mint 90% -s a primer energia hatékonysága ideális esetekben.

  Egyedi füstgázelvezető rendszereket kínálunk a kapcsolt energitermelő egységekhez - erőművekhez. A Jeremias szakértői támogatásával megfelelő megoldást kínálunk mind 2,5 kW alatt, mind 50 kW teljesítmény felett.

  A kisebb, esetleg háztartásban alkalmazott 20 kW -s készülékekhez műanyag (PP) rendszereinket kínáljuk. Legfeljebb 100 °C-n optimális üzemeltetést tesz lehetővé. Az egyhéjú EW-KL nemesacél konuszos csatlakoztatású rendszerünk 600°C -ig kínál megoldást. A kettőfalű szigetlt rendszereink (DWKL) kültérben alkalmzható. A DWKH szigetelt rendszerünk egyesíti a tartosságot, nyomásállóságot és a flexibilis beépítést, minden körülmény között.

  Mind a négy Jeremias rendszer 5000 Pa túlnyomásra lett tervezve, így megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is mind hőmérséklet, mint nyomás terén. Kivitelezés szempontjából is előnyösebbek, mint az építési területen helyben hegesztett termékek.


  A belsőgésű motorok füstgázelvezetésével kapcsolatosan további információkat talál a hangcsiallapítási megoldásaink között.

  EW-KL

  Kónuszos tömítésű nemesacél kéményrendszer

  EW-PPS

  Nyomásálló műanyag kéményrendszer

  EW-PP FLEX

  Nyomásálló flexibilis műanyag kéményrendszer

  DW-KL

  Kónuszos tömítésű duplafalú nemesacél kéményrendszer

  25 Év Garancia!